Skip to main content

Economic Board en Brand Flevoland nodigen Zeewolde uit voor een ontbijtsessie over de branding van de economie van Flevoland. Zij willen met jullie nadenken over de vraag hoe Zeewolde daar in door moet klinken.

Waardevolle bijdrage

In deze brainstormsessie lever je een bijdrage aan het neerzetten van Flevoland als aantrekkelijke plek om te werken, leren en ondernemen. Een goed imago is positief voor de economie: personeel, bedrijven en studenten zullen eerder voor Flevoland kiezen. Hierbij is het perspectief vanuit elke hoek van onze provincie – en zeker die van Zeewolde – belangrijk, zodat branding op lokaal en regionaal niveau goed op elkaar aansluiten.

Inhoud sessie

Het doel van de sessie is input ophalen over hoe is het om te werken, studeren en ondernemen in Flevoland. Welke sterke kanten heeft de provincie op dit gebied? Voor welke opgaven staat Flevoland? Hoe willen we dat Flevoland bekend staat? En belangrijkste: Hoe klinkt het verhaal van Zeewolde hierin door! Hierbij borduren we voort op de bestaande branding.

  • Wat : Brainstorm over branding van de economie van Flevoland (vanuit perspectief Zeewolde)
  • Waarom : uitnodigingsvideo
  • Wie : ondernemers en onderwijsinstellingen Zeewolde
  • Wanneer : 17 september 8.00 – 10.00 uur
  • Waar : De Beleving, Winkelweg 61 in Zeewolde
  • Wakker worden met koffie en ontbijt

Kom je meedenken? Meld je dan uiterlijk 9 september aan:
aanmeldformulier

Voor vragen kan je contact opnemen met André de Vries (brandmanager In Flevoland). André is bereikbaar via [email protected].